Luxe decoratieve fotokalenders

Er zijn weer fotokalenders te bestellen voor het jaar 2023! Bestel op tijd, om cadeau te geven voor Sinterklaas of Kerst, of om als relatiegeschenk voor het nieuwe jaar aan bedrijven of klanten te geven …….. of gewoon voor u zelf!

Het zijn decoratieve kalenders met foto’s gemaakt in de Achterhoek met als startpunt Bredevoort. Op de kalenders staan natuurfoto’s, landschapsfoto’s, streekfoto’s en sfeerfoto’s. Er zijn verschillende formaten kalenders, A3 liggend, A3 staand, A3 staand met kleinere foto’s en notitieruimte en A2 liggend en staand , speciaal voor grote ruimtes, zoals een grote woonkamer of een ruimte in een bedrijfspand of kantoor.

Foto Agenda’s

Nieuw voor 2023: er zijn nu ook een foto-agenda’s met zwart leren omslag met daarin meer dan 70 foto’s gemaakt in Bredevoort en omgeving.

Bekijk de verschillende kalenders of agenda’s hieronder:

Groter formaat

Speciaal voor grote ruimtes, kalenders op A2 formaat: voor grote woonkamers, een ruime hal of gang, kantoren of bedrijfsruimtes

Bredevoort

Voor verzamelaars of liefhebbers van Bredevoort: kalenders of agenda met foto’s gemaakt in- of dicht bij Bredevoort. Plaatjes van panden, straten of herkenbare plekken in of net buiten Bredevoort.

Voorbeeld fotokalender 2023
Voorbeeld foto agenda