Verjaardagskalenders

Luxe verjaardagskalenders te bestellen met foto’s uit Bredevoort en omgeving, of met natuur- en sfeer-foto’s uit de Achterhoek.

Decoratieve fotokalenders voor het jaar 2023

Er zijn weer fotokalenders te bestellen voor het jaar 2023! Bestel op tijd, om cadeau te geven voor Sinterklaas of Kerst, of om als relatiegeschenk voor het nieuwe jaar aan bedrijven of klanten te geven …….. of gewoon voor u zelf!

Het zijn decoratieve kalenders met foto’s gemaakt in de Achterhoek met als startpunt Bredevoort. Op de kalenders staan natuurfoto’s, landschapsfoto’s, streekfoto’s en sfeerfoto’s. Er zijn verschillende formaten kalenders, A3 liggend, A3 staand, A3 staand met kleinere foto’s en notitieruimte en A2 liggend en staand , speciaal voor grote ruimtes, zoals een grote woonkamer of een ruimte in een bedrijfspand of kantoor.

Foto Agenda’s voor het jaar 2023

Nieuw voor 2023: er zijn nu ook een foto-agenda’s met zwart leren omslag met daarin meer dan 70 foto’s gemaakt in Bredevoort en omgeving.

De verschillende artikelen:

Verjaardagskalenders

Fotokalenders 2023 (Uitverkocht!)

Speciaal voor grote ruimtes, kalenders op A2 formaat: voor grote woonkamers, een ruime hal of gang, kantoren of bedrijfsruimtes

Foto agenda’s 2023 (Uitverkocht!)

  • Foto agenda 2023, natuur- landschaps- en sfeer foto’s , 14x21cm, zwart leren omslag: bekijk de agenda hier
  • Foto agenda 2023, foto’s gemaakt in of dicht bij Bredevoort , 14x21cm, zwart leren omslag: bekijk de agenda hier
Voorbeeld fotokalender 2023
Voorbeeld foto agenda