Informatie: Fotoagenda 2023 (AG23)

Nieuw voor 2023. Er is nu ook een jaaragenda met meer dan 70 foto’s gemaakt in en rond Bredevoort. Het zijn streeksfoto’s, landschapsfoto’s natuurfoto’s en sfeerfoto’s. Hieronder staat het ontwerp van deze agenda. De afmeting van de agenda is circa 17×21 cm. De agenda heeft een zwart leren omslag. Deze agenda is te bestellen door mij een bericht te sturen of door het bestelformulier in te vullen en te verzenden.

De agenda kost 38,95 euro inclusief BTW. Let op! De agenda kan voor deze prijs bij mij opgehaald worden. Het is ook mogelijk om de agenda te verzenden of bezorgen. De verzend- of bezorgkosten plus verpakkingskosten zijn 7,95 euro per agenda.

Bij een bestelling van 3 of meer exemplaren is een korting mogelijk. Neem contact met mij op als u grotere aantallen wilt bestellen voor meer informatie via het contactformulier. U kunt ook contact met mij opnemen als u deze kalender eerst wilt bekijken.

Hieronder ziet u van enkele pagina’s de foto’s en het ontwerp van de agenda. Klik op een foto voor een grotere weergave. Daarna kunt u scrollen naar de volgende foto’s.

Copyright – De foto’s op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd!