Informatie: Fotokalender 2023 A2 liggend (KAL23A2L)

Hieronder staat het ontwerp en de foto’s van de A2 kalender liggend. De afmeting van de kalender is circa 60×40 cm. Deze decoratieve kalender is bijvoorbeeld heel geschikt voor een grote woonkamer, een kantoor of andere grote ruimtes in een bedrijvenpand. De foto’s zijn afgedrukt op 250 grams papier met zijdeglans. De kalender is te bestellen door mij een bericht te sturen of door het bestelformulier in te vullen en te verzenden.

De kalender kost 59,95 euro inclusief BTW. Let op! De kalender kan voor deze prijs bij mij opgehaald worden. Het is ook mogelijk om de kalender te verzenden of bezorgen. De verzend- of bezorgkosten plus verpakkingskosten zijn 9,95 euro per kalender.

Bij een bestelling van 3 of meer exemplaren is een korting mogelijk. Neem contact met mij op als u grotere aantallen wilt bestellen voor meer informatie via het contactformulier. U kunt ook contact met mij opnemen als u deze kalender eerst wilt bekijken.

Hieronder ziet u de foto’s en het ontwerp van deze kalender. Klik op een foto voor een grotere weergave. Daarna kunt u scrollen naar de volgende foto’s.

Copyright – De foto’s op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd!