Informatie: Verjaardagskalender Natuur- en Sfeerfoto’s vierkant (VKVN)

Hieronder staat het ontwerp en de foto’s van de verjaardagskalender met sfeerfoto’s uit de natuur in de Achterhoek. De kalender is vierkant, de afmeting is circa 29×29 cm. De foto’s zijn afgedrukt op 250 grams papier met zijdeglans. Deze verjaardagskalender is te bestellen door mij een bericht te sturen of door het bestelformulier in te vullen en te verzenden.

De kalender kost 39,95 euro inclusief BTW. Let op! De kalender kan voor deze prijs bij mij opgehaald worden. Het is ook mogelijk om de kalender te verzenden of bezorgen. De verzend- of bezorgkosten plus verpakkingskosten zijn 7,95 euro per kalender.

Bij een bestelling van 3 of meer exemplaren is een korting mogelijk. Neem contact met mij op als u grotere aantallen wilt bestellen voor meer informatie via het contactformulier. U kunt ook contact met mij opnemen als u deze kalender eerst wilt bekijken.

Hieronder ziet u de foto’s en het ontwerp van deze verjaardagskalender. Klik op een foto voor een grotere weergave. Daarna kunt u scrollen naar de volgende foto’s.

Copyright – De foto’s op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd!