Fotocursus en workshop

In mei en juni 2022 wordt door mij in Bredevoort een cursus fotografie georganiseerd op 5 woensdagavonden van half 8 tot half 10. Inschrijven voor deze cursus is niet meer mogelijk.

Heb je toch interesse in een cursus? Mogelijk wordt in het najaar van 2022 door mij opnieuw een cursus georganiseerd.

Ik wil de fotocursus graag voor een deel aanpassen aan de behoefte van de deelnemers en vooral dingen behandelen die de deelnemers interessant vinden, daarom staat onderaan deze pagina een vragenlijst die je kunt invullen als je interesse in de cursus hebt. Het is ook de bedoeling om behalve theorie en tips in de praktijk te oefenen.

Voor wie?

De cursussen zijn bedoeld voor mensen die zelf al foto’s maken of willen maken met een digitale camera. Ik geef bv. geen cursus voor het maken van foto’s met een mobiele telefoon.

Verder richt ik me alleen op de onderwerpen waar ik me zelf mee bezig houd, zoals landschapsfoto’s, natuurfoto’s en sfeerfoto’s. Ik geef geen cursus in bijvoorbeeld portretfotografie of het maken van foto’s bij een huwelijk of andere viering.

Interesse?

Als je interesse hebt in een cursus en workshops, wil je dan de vragen in onderstaand formulier beantwoorden? Jouw antwoorden en gegevens worden alleen voor de cursus gebruikt en zullen daarna verwijderd worden. Je kunt de vragenlijst invullen zonder dat je verplicht bent om dan ook de cursus te volgen! Voor de echte deelname aan de cursus krijg je een inschrijfformulier. Onderstaande vragenlijst is alleen bedoeld als inventarisatie om te kijken of er voldoende belangstelling is en welke onderwerpen vooral aan bod moeten komen.

Voordat je het formulier invult

Voordat je het formulier invult en verzendt: kijk eerst naar mijn foto’s op deze website: ik kan je vooral iets leren als je mijn onderwerpen en mijn stijl van fotografie interessant vindt. Mijn foto’s staan hier in verschillende albums. Schrijf een aantal fotonummers op, het liefst 5 of een paar meer, die je het mooist vindt en het meest interessant vindt om iets over te leren (de nummers staan links onderin de foto). Vul pas daarna het formulier in en klik dan op de knop verzenden.

Nadat je het formulier hebt ingezonden

Je krijgt van mij een email als er weer een cursus/workshop georganiseerd wordt. Bij die email zal dan ook informatie zitten over hoe je kunt inschrijven en info over de cursusdata en de kosten. Je kunt dan beslissen of je wilt inschrijven voor de cursus.

IJsvogel

Vragenformulier

Vul in bv. enkele maanden of 3 jaren
Vul merk en type in: bv. Canon EOS 80D
Vul in bv. Canon EF 24-104 F/4 en Sigma 50 F/1.8
Vink 1 of meerdere onderwerpen aan die je interessant vindt. Je kunt ook alles aanvinken.
Als je behalve de informatie die bij de vorige vraag staat nog een extra onderwerp hebt, mag je dat hier invullen.
Vink 1 of meerdere dagen aan die je zeker nooit kunt deelnemen.
Vink 1 of meerdere onderwerpen aan die je interessant vindt. Je kunt ook alles aanvinken.
Vul een aantal fotonummers in die je op mijn website hebt gezien en die je aanspreken en waarover je graag iets zou willen leren. Vul in bv 034056 ; 045665-1 ; 737344-10 ; 02341; 676533
Ik heb kennis genomen van en ben akkoord met de privacy regelgeving van de onderneming by-ehb.

Bekijk hier de voorwaarden en het privacy reglement van onderneming by-ehb.