Fotocursus en workshop

In mei en juni 2023 wordt door mij in Bredevoort een cursus/workshop fotografie georganiseerd op 7 dagen (woensdag of donderdag). Als je interesse hebt in deze cursus kun je al vast een vragenlijst invullen. Deze cursus gaat alleen door bij voldoende deelname!

DE CURSUS IN MEI/JUNI 2023 IS VOLGEBOEKT! JE KUNT WEL HET CONTACTFORMULIER INVULLEN. JE KRIJGT DAN TIJDIG EEN BERICHT ALS ER EEN NIEUWE CURSUS START.

Het invullen van de vragenlijst verplicht je nog toch niets! Het doel van de vragenlijst is om te peilen of er voldoende belangstelling is.

In de cursus worden o.a. de volgende onderwerpen behandeld :

  • Hoe werkt de camera, welke verschillende camera’s zijn er, welke lens gebruik je, hoe stel ik allerlei zaken in om mooie foto’s te krijgen?
  • Waar moet ik op letten bij de instellingen om een bepaald beeld of een bepaald effect te krijgen? Hoe krijg ik een goede compositie? Wat maakt een foto mooi of beter?
  • Landschapsfoto’s, natuurfoto’s en sfeerfoto’s : wat moet ik instellen en welke tips helpen me om een mooi plaatje te maken
  • Oefeningen in de praktijk : met de camera op pad
  • Wat kan ik doen om de foto achteraf nog wat te corrigeren? Welke (gratis) programma’s zijn er om foto’s te verbeteren: om ze geschikt te maken voor social media of een website, een album of een grote print? En ook : wat moet je vooral niet doen met deze programma’s?
  • Heel veel tips uit de praktijk
  • etc.

De kosten voor deelname zijn 150 euro per persoon (incl. BTW) voor de 7 lessen.

Voor wie?

De cursussen zijn bedoeld voor mensen die zelf al foto’s maken of willen maken met een digitale camera. Ik geef bv. geen cursus voor het maken van foto’s met een mobiele telefoon.

Verder richt ik me alleen op de onderwerpen waar ik me zelf mee bezig houd, zoals landschapsfoto’s, natuurfoto’s en sfeerfoto’s. Ik geef geen cursus in bijvoorbeeld portretfotografie of het maken van foto’s bij een huwelijk of andere viering.

Tip: Kijk eerst op mijn website naar mijn foto’s: je vindt ze hier. De cursus is alleen zinvol als je deze stijl van fotografie interessant vindt en je wilt leren hoe ik deze en vergelijkbare foto’s maak.

Interesse?

Als je interesse hebt in een cursus en workshops, wil je dan de vragen in onderstaand formulier beantwoorden? Jouw antwoorden en gegevens worden alleen voor de cursus gebruikt en zullen daarna verwijderd worden. Je kunt de vragenlijst invullen zonder dat je verplicht bent om dan ook de cursus te volgen! Voor de echte deelname aan de cursus krijg je een inschrijfformulier. Onderstaande vragenlijst is alleen bedoeld als inventarisatie om te kijken of er voldoende belangstelling is en op welke dag en tijd de meeste personen kunnen. Vergeet niet op de knop “verstuur” te klikken als je alle vragen beantwoord hebt!

Nadat je het formulier hebt ingezonden

Je krijgt van mij een email als de cursus/workshop georganiseerd wordt. Bij die email zal dan ook informatie zitten over hoe je kunt inschrijven en info over de cursusdata en de kosten. Je kunt dan beslissen of je wilt inschrijven voor de cursus.

IJsvogel

Vragenformulier

Vul in bv. enkele maanden of 3 jaren
Vul merk en type in: bv. Canon EOS 80D
Vul in bv. Canon EF 24-104 F/4 en Sigma 50 F/1.8
Vink 1 of meerdere regels aan.
Ik heb kennis genomen van en ben akkoord met de privacy regelgeving van de onderneming by-ehb.

Bekijk hier de voorwaarden en het privacy reglement van onderneming by-ehb.