Fotocursus en workshop

Er wordt door mij in Bredevoort en/of Aalten een cursus/workshop fotografie georganiseerd op 7 dagen. Als je interesse hebt in deze cursus kun je al vast een plek reserveren door je in te schrijven en enkele vragen in te vullen. De cursus gaat alleen door bij voldoende deelname en wordt georganiseerd op donderdagavonden in mei en juni!

In de cursus worden o.a. de volgende onderwerpen behandeld :

  • Hoe werkt de camera, welke verschillende camera’s zijn er, welke lens gebruik je, hoe stel ik allerlei zaken in om mooie foto’s te krijgen?
  • Waar moet ik op letten bij de instellingen om een bepaald beeld of een bepaald effect te krijgen? Hoe krijg ik een goede compositie? Wat maakt een foto mooi of beter?
  • Landschapsfoto’s, natuurfoto’s en sfeerfoto’s : wat moet ik doen en instellen en welke tips helpen me om een mooi plaatje te maken
  • Oefeningen in de praktijk : met de camera op pad
  • Wat kan ik doen om de foto achteraf nog wat te corrigeren? Welke (gratis) programma’s zijn er om foto’s te verbeteren: om ze geschikt te maken voor social media of een website, een album of een grote print? En ook: wat moet je vooral niet doen met deze programma’s?
  • Heel veel tips uit de praktijk
  • etc.

De kosten voor deelname zijn 155 euro per persoon (incl. BTW) voor de 7 lessen.

Voor wie?

De cursussen zijn bedoeld voor mensen die zelf al foto’s maken of willen maken met een digitale camera. Ik geef bv. geen cursus voor het maken van foto’s met een mobiele telefoon.

Verder richt ik me alleen op de onderwerpen waar ik me zelf mee bezig houd, zoals landschapsfoto’s, natuurfoto’s en sfeerfoto’s. Ik geef geen cursus in bijvoorbeeld portretfotografie of het maken van foto’s bij een huwelijk of andere viering.

Tip: Kijk eerst op mijn website naar mijn foto’s: je vindt ze hier. De cursus is alleen zinvol als je deze stijl van fotografie interessant vindt en je wilt leren hoe ik deze en vergelijkbare foto’s maak.

Interesse?

Als je interesse hebt in de cursus en workshops, dan kun je een inschrijfformulier invullen en al vast een plaats reserveren. Klik hier om je op te geven en een plaats te reserveren voor de avondcursus in mei en juni