Nu opgeven voor de avond cursus.

Als je interesse hebt in deze cursus en workshops, dan kun je je nu opgeven via onderstaand formulier. Vergeet niet op de knop “verstuur” te klikken. Door het formulier te versturen ben je zeker van een plaats in de cursus als er voldoende deelname is. Neem eerst ook kennis van de voorwaarden!

Cursus data 2024

De cursus wordt gegeven op avonden van 19:00 tot ca. 21:30 uur, op de volgende data:

  • donderdag 16 mei
  • donderdag 23 mei
  • donderdag 30 mei
  • donderdag 6 juni
  • donderdag 13 juni
  • donderdag 20 juni
  • donderdag 27 juni

Aanmelden kan tot 5 mei 2024

Voorwaarden en informatie

De cursus gaat alleen door bij voldoende inschrijvingen. Als je onderstaand formulier invult, geef je je op voor de cursus en krijg je t.z.t. een factuur, mits de cursus doorgaat. De kosten zijn 155 euro inclusief BTW voor de 7 lessen.

Als je een les mist, krijg je geen geld terug; de kosten zijn voor de hele cursus en niet voor losse lessen. Alleen bij onvoorziene omstandigheden is in overleg een restitutie van een deel van de kosten mogelijk.

Het volgen van de cursus wordt moeilijk als je de eerste en/of tweede les mist; zonder de eerste 2 lessen kun je de rest van de cursus niet goed volgen.

In de cursus is het nodig dat je de handleiding van de camera hebt, of via internet opnieuw opgezocht/gedownload hebt. Je moet op de camera zelf na uitleg een aantal instellingen kunnen vinden in de handleiding en kunnen opzoeken hoe je die kunt aanpassen.

Nadat je het formulier hebt ingezonden: Je krijgt een e-mail als de cursus/workshop doorgaat en informatie over de locatie waar de cursus georganiseerd wordt en verdere informatie over de cursus. Soms komen e-mails in de spam-map terecht: houdt de spam-map in je email-programma ook in de gaten. Je krijgt t.z.t. ook de factuur per mail.


Opgaveformulier voor de avondcursus in mei en juni 2024

Ik heb kennis genomen van en ben akkoord met de cursusonderwerpen de cursusdata en de cursusvoorwaarden zoals vermeld op deze website en geef me op voor deze cursus. De cursus en workshops gaan alleen door bij voldoende deelname; ik reserveer door het insturen van dit formulier een plek voor deze cursus, maar het is geen garantie dat de cursus doorgaat. Ik ontvang graag binnenkort een email met de bevestiging dat de cursus doorgaat en de factuur voor de cursuskosten (155 euro). Ik heb kennisgenomen van de voorwaarden en het privacy-reglement van onderneming by-ehb.
Hoeveel jaren fotografeer je al met jouw camera?
Vul het merk en type in, bijvoorbeeld Canon EOS 80D, Nikon D5400, Sony A6700,
Vul het merk in en het type, bijvoorbeeld Canon EFS 50 f/3.5, Canon EF 24-105 f/4 L , Sigma 85 f/1.8
Je kunt meerdere antwoorden aanklikken!

Bekijk hier de voorwaarden en het privacy reglement van onderneming by-ehb.