Portfolio

Bekijk hier een kleine selectie van mijn foto’s. De foto’s staan in verschillende albums: sfeerfoto’s, natuurfoto’s, landschaps- en streekfoto’s en zwartwit foto’s. Klik op een foto om het album te openen.

Meer foto’s

Op deze website staat slechts een beperkte selectie van mijn foto’s. Bent u op zoek naar een specifieke foto of hebt u voor een bepaald doel interesse om meer van mijn werk te bekijken, neem dan contact met mij op. U kunt ook mijn nieuwste foto’s bekijken door me te volgen op Facebook of Instagram:

Copyright – De foto’s op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd! De foto’s zijn verkleind geplaatst met een lage resolutie met een lage kwaliteit. Dit is (helaas) noodzakelijk om gebruik en verspreiding zonder toestemming of zonder betaling tegen te gaan. Het goede nieuws bij deze opmerking is, dat de foto’s in de originele resolutie mooier zijn dan de weergegeven versies op de website! De foto’s op de website zijn voorzien van een watermerk/paraaf en een nummer, die in de originele afbeelding uiteraard ontbreken.