WANDDECORATIES

Sommige foto’s uit mijn portfolio zijn te koop als wanddecoratie. In de afbeeldingen staan mijn thema’s onthaasten en rustpunten centraal. De kernbegrippen zijn: sfeer, rust en stilte, eenvoud.

Het is belangrijk om voor een wanddecoratie de juiste keuzes te maken voor de afmetingen, de breedte-hoogte verhouding, de ophanghoogte en het materiaal. In dit document staan een aantal belangrijke tips. Soms zijn naast de aangegeven voorkeurs-afmetingen en materialen ook andere combinaties mogelijk. Niet elke foto is geschikt om op het grootste formaat af te drukken. Bij een breedte boven 120 cm kan er een kwaliteitsverlies optreden. Dergelijk grote afmetingen dienen van een afstand bekeken te worden. 

WANDDECORATIE KOPEN

U kunt een wanddecoratie kopen door via de contactpagina met mij contact op te nemen. Het is daarbij van belang om het fotonummer te vermelden. Ook is het wenselijk om de afmeting en het afdrukmateriaal waarvoor u belangstelling hebt in het bericht aan te geven.

Een aantal van mijn wanddecoraties zijn standaard te koop via de webwinkels:

Op deze pagina treft u belangrijke informatie aan over deze webwinkels. Als een wanddecoratie niet in het standaard assortiment in deze webwinkels is opgenomen, kan ik deze voor u toevoegen. U krijgt per email een bericht als de afbeelding klaar staat en een link waar u zelf de afdruk kunt bestellen en waarbij u de afmeting en het materiaal kunt selecteren.

Mijn foto’s als wanddecoratie

Bekijk hier in dit album enkele foto’s die geschikt zijn als wanddecoratie. Nog meer foto’s vindt u in mijn portfolio.

Klik op een foto voor een grotere weergave. Daarna kunt u scrollen naar de volgende foto’s. Bij de grote weergave staat ook aangegeven waar de foto gemaakt is.

Copyright – De foto’s op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd!